Over – Cindy Leijser

Over mij

Mijn naam is Cindy Leijser ik ben al ruim 25 jaar een ervaren bloembindster.
Met mijn liefde voor bloemen en passie voor styling is mijn streven om van bloemen prachtige creaties te maken voor elke gelegenheid waarbij bloemen een speciaal gevoel kunnen verwoorden.
Persoonlijke aandacht voor uw wensen staat hierbij centraal.

WAT KUNT U VERWACHTEN
Ik verzorg de bloemen tijdens uw huwelijksfeest, bij het overlijden van een dierbare. Maar denk ook aan geboorteborrel, jubileum of tuinfeest ik maak met liefde van uw locatie een bloemrijk geheel.
Of wilt u graag iets moois meenemen voor een bijzondere gelegenheid of bijzonder iemand, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een vers boeket in huis? Elke gelegenheid waarbij bloemen nodig zijn bent u bij mij aan het juiste adres.

GEEN WINKEL
De keuze om geen winkel te hebben maar enkel op bestelling te leveren is een heel bewuste keuze. Op deze manier kan ik mijn aandacht 100% aan de opdrachtgever en het te leveren werk geven.

VERSE BLOEMEN
Door mijn samenwerking met grossiers die dagelijks verse bloemen op bestelling leveren bent ook u zeker van vers en kwaliteit.

WORKSHOP
Ook kunt u bij mij terecht voor een gezellige workshop. Ik nodig u graag uit om samen met vriendinnen familie of collega’s uw verborgen talenten te komen ontdekken.